css template

Privatan smeštaj

1. APARTMANI

APARTMANI ‘’STEFANOVIĆ’’, Rakari – Banja Vrujci 5 apartmana, 15 ležaja, prva kategorija Stefanović Apartmani Banja Vrujci u ponudi ima dva četvorokrevetna apartmana i jedan trokrevetni apartman tipa studio. Apartmani su smešteni na 200 metara od novih bazena.

APARTMANI ‘’ČOLIĆ’’, Popadić – Banja Vrujci 2 apartmana, 8 ležaja, prva kategorija Apartmani Čolić se nalazi u samom srcu Banje Vrujci na obali reke. Apartmani se nalaze u novosagrađenom objektu "Banjski Raj". Svaki apartman poseduje svoje kupatilo, klima uređaj i KATV i terasu.

APARTMANI ‘’KATIĆ’’, Rakari – Banja Vrujci 2 apartmana, 7 ležaja, prva kategorija U prelepom delu banje Vrujci nekoliko stotina metara udaljena od centra banje sa prelepim dvorištem i u mirnom predelu smešteni su apartmani porodice Katić koji osim svoje lepote i raskoši odišu svežinu banjskog vazduha i odmora koje Vrujci pružaju. Apartmani Katić su nove gradnje i pružaju sve ono što vam je neophodno za ugodan boravak i prijatan odmor.

APARTMANI ‘’ŠILJEGOVIĆ’’, Popadić – Banja Vrujci 5 apartmana, 15 ležaja, prva kategorija U okviru apartmanske zgrade "Banjski raj" smestili smo udobne, savremene, nove apartmane Vile Park. Posedujemo pet apartmana sa savremeno opremljenom kuhinjom, LCD TV-om, klima uređajem, prostrano kupatiloom i terasom.

APARTMAN ‘’JOVANOVIĆ’’ Popadić – Banja Vrujci 1 apartman, 3 ležaja, prva kategorija U okviru apartmanske zgrade "Banjski raj" nudimo 1 apartman sa 3 ležaja, prve kategorija.

“VILA IVA “, Berkovac – Banja Vrujci 3 apartmana, 9 ležaja, prva kategorija 3 apartmana tipa “Studio”, 7 ležaja, prva kategorija Kontakt: Telefon: 014/3426-286; 064/64-66-852 e-mail: vilaiva@banjavrujci.net Vila Iva nalazi se u samom centru Banje Vrujci, u glavnoj ulici, preko puta sportskih terena hotela “Vrujci”, a na samo par minuta hoda od svih banjskih bazena. U našim apartmanima gostima je, pored kompletno opremljene kuhinje, na raspolaganju i TV sa kablovskom televizijom, individualni klima uredaj, internet. U sklopu vile nalazi se i odlicno snabdeven supermarket sa širokim asortimanom proizvoda koji je u sezoni otvoren svakog dana od 6 do 23h.

’’VILA RADA’’, Popadić – Banja Vrujci 1 apartman, 9 soba, 20 ležaja, prva kategorija 30 m od hotela "VODA-VODA", 150 m od novih bazena kompleksa "Premijer" i 400 m od bazena hotela "Vrujci". Uređeno zelenilom, poseduje kutak za decu (ljuljške i klackalice). Veliki kameni plato u dvorištu čini posebno ugodnim za večernje odmaranje uz opojan miris borovine. Pored mini kuhinje u svim sobama u ponudi je i velika dobro opremljena zajednička kuhinja u kojoj se može pripremati hrana u bilo koje doba dana i noći. Veliki dnevni boravak je takođe dobro opremljen pa može pružiti gostima zabavu kada je loše vreme.

“VILA VILA’’, Popadić – Banja Vrujci 1 apartman, 6 soba, 14 ležaja, prva kategorija “Vila Vila” je smeštena u Borovoj šumi u predelu koji se smatra najmirnijim predelom u Banji Vrujci. U sklopu Vile je predivan bazen veličine 6x4x1.5 m sa filterom za prečišćavanje vode namenje svojim gostima. Po čitavom dvorištu rasprostranjene su ležaljke za odmor, sunčanje i druženje i sve se koristi u sklopu dogovorene cene. “Vila Vila” obezbeđuje parking prostor svim svojim gostima.

APARTMANI “JEVTIĆ’’, Popadić – Banja Vrujci 1 apartman, 1 soba, 7 ležaja, druga kategorija Objekat poseduje 1 četvorokrevetni apartman i jednu trokrevetnu sobu. Udaljeni su 100 m od banjskih izvora i hotelskih bazena.


2. SOBE


’’VILA JELENA’’, Berkovac - Banja Vrujci

12 soba, 24 ležaja, prva kategorija


Vila Jelena se nalazi u samom centru banje nedaleko od glavne saobraćajnice.
Poseduje sopstveni restoranski prostor na bazi polupansiona zatvorenog tipa namenjen isključivo gostima pansiona Vila Jelena.

Za naše najmlađe posetioce Vila Jelena napravila je mali zabavni park za naše najmlađe mališane. Dok se vi odmarate, kupate ili šetate vaša deca će se zabavljati u našem malom parku. Dečici je na raspolaganju trombolina mini kućica, pesak za igru i veliki broj igračaka...


VILA DUGA’’, Popadić – Banja Vrujci

3 sobe, 10 ležaja, prva kategorija


“Vila Duga” je u mirnom predelu Banje Vrujci udaljenog 5 min hoda od bazena.

U našoj vili se po izuzetno povoljnim cenama pruža terapeutska ručna masaža, fango (toplo blato) pedikir.

“Vila Duga” je snabdevena vodom i ima sopstveni bunar.


VILA UBAVIĆ’’, Berkovac – Banja Vrujci

6 soba, 12 ležaja, prva kategorija


Vila Ubavić se nalazi na 500 metara od bazena i samog centra banje. Okruženje je živopisno ima puno zelenila i vikend kuća, a pored nas protiče i potok Gerić.

Gostima je na raspolaganju uslužni internet, parking prostor letnja bašta sa pogledom na banju.

Nudimo usluge prenoćišta, pansiona i polupansiona tokom cele godine. Za obroke se pripremaju kuvana jela, pečenja kao i jela koja karakterišu ovaj region: gibanica, proja, sarma, svadbarski kupus, domaće kobasice, pršut i ostalo.


VILA CASCADE’’, Berkovac – Banja Vrujci

6 soba, 10 ležaja, prva kategorija


Vila Cascade je novosagrađeni objekat u samom centru Banje Vrujci preko puta novog kompleksa banje poznatije kao "Prva Nova Banja i Premier bazeni".

U neposrednoj blizini objekta se nalazi sve što vam je neophodno za ugodan boravak, bazeni, supermarketi, sportski tereni, pešačke staze.


VILA ELIPSA’’, Berkovac – Banja Vrujci

Telefon: 014/3426-342; 014/3426-801; 064/25 09 178

10 soba, 22 ležaja, prva kategorija


Vila Elipsa se nalazi u strogom centru banje preko puta samog hotela Vrujci i bazena.

Nudimo usluge prenoćišta, dnevnog odmora, polupansiona i pansiona. Ispred našeg objekta nalazi se veliki parking prostor.

Vila Elipsa sagrađena je tako da su na spratu sobe savremenog tipa, dok je u prizemlju smešten restoran namenjen i gostima koji borave kod nas, a i svim drugim posetiocima banje.


VILA SUNČANI BREG’’, Popadić – Banja Vrujci

3 sobe, 9 ležaja, prva kategorija


Vila Sunčani Breg se nalazi u samom centru banje, nedaleko od glavne saobraćajnice, ali dovoljno udaljena da može da pruži ugodan boravak i miran san.

Sobe sadrže po dva francuska ležaja, TV prijemnik sa kablovskom televizijom kao i ostali obavezni prateći sadržaj.


VILA IVANOVIĆ”, Berkovac – Banja Vrujci

10 soba, 20 ležaja, prva kategorija


“Vila Ivanović” je nov, moderan i luksuzno opremljen objekat koji je od centra udaljen oko 100 m.

Vila je građena u modernom stilu, sastoji se od 10 komfornih, funkcionalnih i kompletno opremljenih soba koji će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih gostiju.

Vila Ivanović poseduje: centralno grejanje, klima uređaj, kablovsku televiziju, video nadzor, sopstveni parking.


VILA NOVOSAĐANKA”, Popadić – Banja Vrujci

6 soba, 14 ležaja, prva kategorija


Vila Novosađanka je udaljena samo 100 m od banjskih izvora i hotelskih bazena.

Gostima Vile Novosađanka na raspolaganju je smeštaj na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona i pansiona kao i usluge cafe bara u restoranu ili na hotelskoj terasi sa prelepim pogledom na bazene.


VILA ŠAH”, Popadić – Banja Vrujci

4 sobe, 8 ležaja, prva kategorija


Vila Šah se nalazi u Banji Vrujci, odmah iza hotela ‘’Vrujci’’, 50 metara udaljena od centra banje i bazena. Poseduje moderno opremljene sobe sa svim neophodnim elementima koji će uz ljubaznost i gostoprimstvo domaćina vaš boravak učiniti još prijatnijim.


VILA ILIĆ”, Popadić – Banja Vrujci

12 soba, 30 ležaja , prva kategorija


Vila Ilic se nalazi u Banji Vrujci udaljen od hotela i otvorenog bazena 400 m.

Ispred kuce se nalazi veliki parking prostor. U dvorištu se nalaze sto i klupe za odmor.


VILA BOGDANOVIĆ“, Berkovac – Banja Vrujci

2 sobe, 5 ležaja , prva kategorija


Vila Bogdanović se nalazi u samom centru banje, 50 metara od bazena, preko puta hotela Vrujci, odmah pored doma zdravlja. U dvorištu vile je letnjikovac za odmor gostiju okružen cvećem i zelenilom.

Gostima koji koriste pansion Bogdanović, obezbeđeni su, upotreba kuhinje gde mogu sami da spreme obrok po sopstvenoj želji.


VILA ŠUMADINKA”, Popadić – Banja Vrujci

1 soba, 2 ležaja, prva kategorija

5 soba, 8 ležaja, druga kategorija

Udaljena je samo 50 m od banjskih izvora i hotelskih bazena.


VILA CALIĆ’”, Berkovac – Banja Vrujci

4 sobe, 9 ležaja, prva kategorija

8 soba, 16 ležaja, druga kategorija


Vila Calić vlasnika Calić Dragana nalazi se na ulazu u banju Vrujce neposredno iza “Premier bazena”. Udaljena je od centra banje oko 100 metara.

Vila Calić raspolaže ukupno sa dvanaest soba. Osam soba poseduju sopstvene terase, a četiri sobe poseduju sopstvena kupatila.

Za sve goste obezbeđen je i parking prostor. Vila Calić za svoje goste obezbedila je internet u svim sobama.


VILA MICA’’, Berkovac – Banja Vrujci

3 sobe, 7 ležaja, prva kategorija

9 soba, 19 ležaja, druga kategorija


Udaljeni smo od bazena i samog centra Banje svega 350 metara.
Gostima je na raspolaganju bežični internet, mala kućna biblioteka i parking pod video nadzorom. Ne postoji mogućnost nestanka vode jer imamo sopstveno snabdevanje.
Nudimo usluge prenoćišta, dnevnog odmora, noćenja sa doručkom i polupansiona. Gosti koji koriste usluge polupansiona, imaju mogućnost izbora obroka.


VILA BIS”, Popadić – Banja Vrujci

3 sobe, 7 ležaja, prva i druga kategorija


Nalazi se na udaljenosti oko 150 metara od hotelskih bazena. U sklopu Vile BIS nalazi se i ordinacija koja nudi ručnu masažu i terapije blatom.

VILA DALMATINKA’’, Popadić – Banja Vrujci

3 sobe, 6 ležaja, druga kategorija


Vila Dalmatinka smeštena u lepom i romantičnom ambijentu, okružena zelenilom u mirnom delu Banje Vrujci gde Vas očekuju izvorišta lekovite vode i čist banjski vazduh, udaljena oko 250 metara od bazena.

Sobe poseduju terase sa pogledom na dvorište puno zelenila na kojoj gosti mogu provesti prijatne trenutke udišući blagotvoran banjski vazduh. Obezbeđen je parking za vozila i sve što je potrebno za prijatan i opuštajući odmor.


VILA ĐURĐEVIĆ”, Berkovac – Banja Vrujci

11 soba, 24 ležaja, druga kategorija


Nalazi se 100 metara od kompleksa bazena “Premier” i 200 metara od hotelskih bazena i centra banje.

Obezbeđen je parking za vozila i sve što je potrebno za odmor.VILA NINA”, Berkovac – Banja Vrujci

2 sobe, 6 ležaja, druga kategorija


Nalazi se 900 m od hotelskih bazena, odnosno 400 m iza Konaka Kondir. Vila se nalazi na izuzetno lepom i mirnom mestu, okružena zelenilom.

Vila ima klimu, TV, parking, letnjikovac. Vode ima stalno jer pored gradske vode imamo i sopstveni bunar.

Dvorište je ograđeno, idealna je za porodice sa malom decom. Gostima su na raspolaganju roštilj, bicikle i ostali sadržaji po dogovoru.


VILA ROSE”, Popadić – Banja Vrujci

2 sobe, 6 ležaja, druga kategorija


Privatni smestaj Rose je porodična kuća građena iz nekoliko nivoa. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini reke Toplice 300 m udaljena od centra banje. Lako je dostupna i poseduje sopstvena parking mesta.


VILA ‘’BELAVILA’’, Popadić – Banja Vrujci

2 sobe, 5 ležaja, druga kategorija


Udaljena je 100 m od banjskih izvora i hotelskih bazena.

-

Vlasnik: Bogosav Ivković Bogi, Berkovac – Banja Vrujci

3 sobe, 8 ležaja, prva kategorija

-

Privatan smeštaj Bogi nalazi se u samom centru Banje Vrujci, u glavnoj ulici, preko puta sportskih terena hotela Vrujci. Privatan smeštaj Bogi trenutno poseduje 3 sobe za izdavanje. Dve su trokrevetne i jedna dvokrevetna soba. Za sve goste obezbeđen je i parking prostor u sklopu dvorišta.

-

Vlasnik: Živojin Ivković, Berkovac – Banja Vrujci

4 sobe, 10 ležaja, prva kategorija

-

Novosagrađeni objekat, nalazi se u samom centru banje, preko puta sportskih terena hotela „Vrujci“. Sobe su trokrevetne i dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom, tv prijemnikom, terasom i imaju lep pogled na banju. U neposrednoj blizini nalaze se restorani ,prodavnice, kafići...

-

Vlasnik: Živodarka Burmaz

Rakari – Banja Vrujci

1 soba, 2 ležaja, prva kategorija


Smeštaj je na 400 metara od novih bazena, preko puta škole, soba je dvokrevetna sa sopstvenim kupatilom.

-

Vlasnik: Selimir Golubović

Popadić – Banja Vrujci

1 soba, 2 ležaja, prva kategorija


Kuća se nalazi 400 m od bazena, soba je sa sopstvenim kupatilom.

-

Vlasnik: Danijela Jerinić

Rakari – Banja Vrujci

4 sobe, 8 ležaja, druga kategorija


Kuća se nalazi 300 m od novih bazena,sobe su dvokrevetne, dve sobe koriste jedno kupatilo.Svaka soba ima terasu sa koje se pruža pogled na reku Toplicu koja protiče kraj kuće.

-

Vlasnik: Slavica Đuran

Popadić – Banja Vrujci

3 sobe, 7 ležaja, druga kategorija


Kuća se nalazi u mirnom delu banje okružena zelenilom na 700 m od hotelskih bazena. Poseduje prelepo dvorište sa letnjikovcem za odmor i sedenje. Omogućena je upotreba kuhinje i kupatila.

-

Vlasnik: Milena Vulović

Popadić – Banja Vrujci

3 sobe, 6 ležaja, druga kategorija


Kuća je udaljena oko 500 m od bazena. Na raspolaganju se dvokrevetne sobe sa upotrebom kupatila. Za goste su obezbeđena parking mesta u dvorištu.

-

Vlasnik: Mileva Božić

Popadić – Banja Vrujci

2 sobe, 5 ležaja, druga kategorija


Smeštaj na 400 m od bazena. Poseduje lepo travnato dvorište sa prostor za sedenje i parkingom.

-

Vlasnik: Andraš Šandor

Berkovac – Banja Vrujci

8 soba, 19 ležaja, druga kategorija


Nalazi se u samom centru banje, 80 m od bazena, u neposrednoj blizini se nalaze dom zdravlja, apoteka, pijaca, restorani. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe.

-

Vlasnik: Milica Mileusnić

Berkovac – Banja Vrujci

6 soba, 12 ležaja, druga kategorija


Kuća za odmor Mileusnić nalazi se u samom centru banje na 100 m od hotela Vrujci i bazena. Na raspolaganju su vam jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kabloskom televizijom i internetom. Kuća za odmor Mileusnić svojim gostima pruža na uslugu kupatila kao i čajnu kuhinju opremljena sa trpezarijom.

-

Vlasnik: Jasna Dimitrijević

Berkovac – Banja Vrujci

3 sobe, 6 ležaja, druga kategorija


Kuća je udaljena oko150 m od bazena, ima veliku terasu gde gosti mogu da se odmaraju i da uživaju u lepom pogledu na Banju.

-

Vlasnik: Desa Ignjatović

Berkovac – Banja Vrujci

3 sobe, 7 ležaja, druga kategorija


Nalazi se u mirnom delu Banje. Sobe imaju terase koje sa kojih se pruža lep pogled na Banju i bazene. U neposrednoj blizini dom zdravlja, apoteka, restorani, prodavnice i pijaca.

-

Vlasnik: Jelisaveta Guculj

Berkovac – Banja Vrujci

4 sobe, 10 ležaja, druga kategorija


Kuća je udaljena 150 metara od bazena. Dve sobe koriste jedno kupatilo, omogućena je upotreba kuhinje.

-

Vlasnik: Živka Vučenović

Rakari – Banja Vrujci

2sobe, 6 ležaja, druga kategorija

-

Vlasnik: Jovan Radovanović

Rakari – Banja Vrujci

2 sobe, 4 ležaja, druga kategorija

-

Vlasnik: Gordana Stjepanović

Popadić – Banja Vrujci

2 sobe, 4 ležaja, druga kategorija

-

Vlasnik: Milica Petković

Berkovac – Banja Vrujci

2 sobe, 5 ležaja, druga kategorija


Nalazi se na svega 200 m udaljenosti od oba kupališta, tačno prekoputa fudbalskog igrališta (na 20 m udaljenosti od glavne saobraćajnice). Posedujemo dva kupatila i kuhinju koji se daje na korišćenje gostima. Posedujemo sopstveni parking prostor, a svaka soba ima terasu.

-

Vlasnik: Dragana Jovanović

Popadić – Banja Vrujci

6 soba, 11 ležaja, druga kategorija


Kuća se nalazi u mirnom delu banje 300 m od bazena. Raspolaže sa 5 dvokrevetnih i jednom jednokrevetnom sobom. Dve sobe koriste jedno kupatilo, svim gostima je omogućena upotreba kuhinje. U dvorištu se nalazi vajat za odmor koji je opremljen u etno stilu. Domaćinstvo poseduje sopstveni bunar,tako da uvek ima vodu.

-

Vlasnik: Radmila Brdarić

Popadić – Banja Vrujci

1 soba, 3 ležaja, druga kategorija


Kuća je udaljena oko 150m od hotelskih bazena.

-

Vlasnik: Radmila Mihajlović

Popadić – Banja Vrujci

3 sobe, 6 ležaja, druga kategorija


Nalazi se u mirnom delu banje 300 m od bazena. Dve sobe koriste jedno kupatilo, a jedna ima sopstveno kupatilo.

-

Vlasnik: Jasmina Nikolić

Berkovac – Banja Vrujci

5 soba, 12 ležaja, druga kategorija


Nalazi se u centru banje, preko puta sportskih terena hotela „Vrujci“. Kuća ima veliko dvorište,veliku terasu za sedenje i parking prostor za goste. Dve sobe koriste jedno kupatilo.

-

Vlasnik: Mirjana Mišić

Berkovac – Banja Vrujci

3 sobe, 6 ležaja, druga kategorija


Kuća se nalazi 600 m udaljena od bazena i okružena je lepim prirodnim ambijentom u mirnom delu Banje Vrujci. Sobe su dvokrevetne, tri sobe koriste dva kupatila. Kuća ima veliko dvorište i svoj parking.


-

Vlasnik: Milenko Adamović

Berkovac – Banja Vrujci

3 sobe, 5 ležaja, druga kategorija

-

Vlasnik: Radmila Branković

Berkovac – Banja Vrujci

4 sobe, 8 ležaja, druga kategorija

-

Vlasnik: Mirjana Andrić

Popadić – Banja Vrujci

1 soba, 2 ležaja, druga kategorija

1 soba, 2 ležaja, treća kategorija

-

Vlasnik: Anđelka Ćirić

Popadić – Banja Vrujci

2 sobe, 3 ležaja, treća kategorija

-

Vlasnik: Mladenka Glavonjić

Berkovac – Banja Vrujci

1 soba, 2 ležaja, treća kategorija


Smeštaj se nalazi u centru banje, preko puta sportskog igrališta hotela „Vrujci“. U neposarednoj blizini su bazeni ,prodavnice,restorani,dom zdravlja i apoteka.

-

Vlasnik: Dragan Nikolić

Berkovac – Banja Vrujci

2 sobe, 6 ležaja, treća kategorija


Nalazi se u centru banje, ima lepo uređeno dvorište i parking. Sobe su trokrevetne i koriste jedno kupatilo.

-

Vlasnik: Darinka Vesić

Rakari – Banja Vrujci

4 sobe, 8 ležaja, treća kategorija


Kuća se nalazi na glavnom putu, na raskrsnici za banju oko 300 m od novih bazena. Dve sobe koriste jedno kupatilo.


3. Seoski turizam


Domaćinstvo Miroslava Krstivojevića, selo Krčmar

’’Eko turizam’’

3 sobe, 6 ležaja, prva i druga kategorija

Raspolaže sa tri dvokrevetne sobe. Sobe su opremljene centralnim grejanjem i bežičnim internetom koji se nudi gostima besplatno. Obezbeđen je parking za svaku sobu po jedno vozilo. Uz usluge smeštaja nudimo i usluge punog pansiona kao i obilaženje okolnih turističkih, istorijskih i zabavnih lokacija.


Domaćinstvo Ljubivoja Tekića, selo Ključ

"Etno Selo Lepenica"

2 apartmana, 4 sobe, prva i druga kategorija

Kontakt:

Telefon: +381 14 62 304, +381 14 62-304 (fax),+381 62 8 55 66 31

ljubivoje.tekic@gmail.com

www.selokljuc.com

Gazdinstvo raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i sa dva apartmana. Sobe imaju svoja zasebna kupatila, a na rasplaganju je i zajednička kuhinja kao i zajedničke prostorije za odmor i druženje.

-

Domaćinstvo Vlajka Vukovića, selo Ključ

Etno centar ''Ključ raja''

1 apartman, 4 ležaja, prva kategorija

2 sobe, 2 ležaja, druga kategorija

Etno centar ''Ključ raja'', nalazi se u podnožju Divčibara na području predivne opštine Mionica.

U sklopu etno centra nalaze se: restoran u etno stilu, vodenica, vajat-apartman, kuća za pomeljare i ribnjak.

U restoranu možete uživati u specijalitetima tradicionalne i savremene kuhinje, a tu je i pomoćna kuhinja sa hlebnom furunom i sušarom za meso.

Tu je i ribnjak u kome se gaji pastrmka, gde gost može da uživa i u pecanju.


Domaćinstvo Ratka Tomaševića, selo Struganik

3 sobe, 7 ležaja, druga kategorija

Domaćinstvo Tomašević raspolaže sa tri sobe, svaka soba ima TV i izlaz na terasu sa predivnim pogledom. Gostima je na raspolaganju i veći montažni bazen za osveženje. U ponudi su usluge pansiona, polupansiona i prenoćišta sa doručkom. Za goste se priprema isključivo zdrava domaća hranu iz sopstvene bašte.

Novo u ponudi je vajat - starinska soba sa slamaricom sa 2 ležaja i kupatilom. Ambijent je upotpunjen starinskim predmetima. Idealno je za odmor od gradske buke, okruženo je prirodom i zelenilom.


Domaćinstvo Mirka Ćirovića, selo Planinica

1 soba, dva ležaja , prva kategorija


U brdovitom i živopisnom predelu, u podnožju Suvobora i Ravne Gore nalazi se selo Planinica i u njemu dom Mirka Ćirovića. Kroz imanje protiče Suvoborska reka. Stotinak kilometara od Beograda, možete sresti netaknutu prirodu sa svim njenim lepotama i vrednostima. Organizacija izleta do Mokre pećine i reke Graba. Bogata domaća kuhinja.


Smeštaj u Mionici


Vlasnik : Aca Lukić - Mionica ,Vojvode Mišića bb

5 soba , 13 ležaja , druga kategorija


Sve sobe imaju kupatilo i centralno grejanje i kablovsku TV. U sastavu objekta je i restoran KAFE-BAR-PICERIJA GRINGO sa bogatim menijem i kvalitetnom uslugom. Obezbeđen parking. Moguć prevoz do obližnjih izletišta.


image

image

image